ΚΩΔΙΚΟΣ: 107397

BLACKWING® Volume 710 Σετ 12 Ξύλινα Μολύβια Jerry Garcia με Γόμα

€43.00

Μία αφιέρωση της Blackwing® στον Jerry Garcia και την συγχώνευση οπτικής και μουσικής έκφρασης. Κάθε μολύβι έχει μία αναπαράσταση του πίνακά “Curves & Lines”, κάνοντάς το ένα μοναδικό καθημερινό εργαλείο. Ο γραφίτης των μολυβιών είναι αρκετά μαλακός, ώστε να χρησιμοποιείται για ζωγραφική και γραφή.

Το όνομα της σειράς Volume 710 προέρχεται από την οδό του σπιτιού του 710 Ashbury Street που ήταν σήμα κατατεθέν της έκφρασης που άνθιζε στο Σαν Φρανσίσκο τη δεκαετία του 1960.

Ένα σετ 12 ξύλινων μολυβιών με μαύρο δακτύλιο και πράσινη γόμα που θα εντυπωσιάσει.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).