ΚΩΔΙΚΟΣ: CC0454.023

CARAN D'ACHE + Keith Haring Μπλοκ Ζωγραφικής A5 - Special Edition

€15.00

Μια καλλιτεχνική υπογραφή για όλους! Ένα εξαιρετικό δώρο από τη συνεργασία Caran d'Ache + Keith Haring Special Edition.

Μπλοκ χρωματισμού Α5 που περιλαμβάνει 20 εμβληματικά μοτίβα Keith Haring σε Special Edition. Μια αποκλειστική συνεργασία του ελβετικού οίκου Caran d'Ache + Keith Haring.
Διαθέτει μαύρο μεταλλικό σπιράλ και σελίδες με διάτρηση στο επάνω μέρος για εύκολο χρωματισμό στην επιλεγμένη σελίδα.

Βάρος Χαρτιού

200 gsm

Μια συμβολική συλλογή μεταξύ γενεών που καλεί τα εμβληματικά μοτίβα αυτού του ζωτικού καλλιτέχνη της ποπ να γιορτάσουν την αγάπη και την τέχνη. Η συνάντηση μιας αφοσιωμένης καλλιτεχνικής εικόνας και μιας δημιουργικής εταιρείας με επίκεντρο τις κοινές τους αξίες.

Από τα σχέδια του μετρό με λευκή κιμωλία μέχρι τους πίνακες σε δημόσιους τοίχους, ο Keith Haring εκφράζει μια καθολική γλώσσα στην οποία οι μορφές τονίζουν τη διαφάνεια ενός μηνύματος.

©Ίδρυμα Keith Haring. Με άδεια από την Artestar, Νέα Υόρκη.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ιδανικό για όλα τα ξηρά ή υδατοδιαλυτά μολύβια, Neocolor® I και II, Fibralo® και Fibralo® Brush με μύτη και γκουάς με ίνες

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
Χωρίς οξύ, FSC™

Χαρτί 200 g/m², φυσικός κόκκος
Μορφή A5: 210 x 148 mm
Βάρος: 172 g

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).