ΚΩΔΙΚΟΣ: 20075158

Copic Classic 36 colors set

€284.00

Ένα σετ 36 βασικών αποχρώσεων που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από αποχρώσεις του γκρι, καθώς και βασικά χρώματα που χρησιμοποιούνται συνήθως στο σχεδιασμό και την εικονογράφηση κόμικ. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα σετ κατάλληλα για διδακτικό υλικό στην εκπαίδευση των γραφιστικών τεχνών.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ξεκινήστε ή επεκτείνετε τη συλλογή σας με 36 επιμελημένους συνδυασμούς μαρκαδόρων Copic Classic που είναι κατάλληλοι για ανάμειξη και την επίτευξη επαγγελματικού αποτελέσματος. Η ακρυλική θήκη διατηρεί τους μαρκαδόρους οργανωμένους και εμφανείς για εύκολη επιλογή ώστε να σχεδιάσετε εύκολα με τις τέλειες μίξεις και συνδυασμούς χρωμάτων.

Ο Copic Classic, ο πρωταρχικός μαρκαδόρος της Copic είναι ιδανικός για γραφιστική και λεπτομερή αρχιτεκτονική εικονογράφηση. Ο εμβληματικός τετράγωνος και διπλός σχεδιασμός του διαθέτει μια λεπτή μύτη και μια μεσαίου πάχους chisel μύτη για ακριβείς λεπτομέρειες, προσθέτοντας υφή και μεγάλη κάλυψη χωρίς ραβδώσεις. Επαναγεμιζόμενος, με μύτες που αντικαθίστανται, αναμειγνύεται εξαιρετικά και κατασκευάζεται με τον υψηλότερο βαθμό τυποποίησης εξειδικευμένης αλκοόλης και με dye- based μελάνια.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).