ΚΩΔΙΚΟΣ: 20079400

Copic Maniacs 1

€9.00

Πλήρης οδηγός εκμάθησης της τεχνικής με τους μαρκαδόρους Copic.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Περιεχόμενο βιβλίου

Μάθετε τις βασικές τεχνικές των Copic με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτονται τα κόλπα και δίνονται συμβουλές από τους διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες εικονογράφους Toru Terada και Garu Okada, οι οποίοι είναι λάτρεις των Copic. Θα ανακαλύψετε cool εικονογραφήσεις και γραμμικά σχέδια για να χρωματίσετε και να εξασκήσετε την τεχνική σας.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).