ΚΩΔΙΚΟΣ: 22075619

Copic Multiliner Classic Black Set A Πενάκια σχεδίου

€11.50

Ευελιξία και ακρίβεια

Το σετ Multiliner Classic με 4 μαύρα πενάκια για σχέδιο και σκίτσο δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού λεπτομερειών με μεγάλη ακρίβεια. Έχουν μελάνι με βάση χρωστικές ουσίες, ανθεκτικές στο νερό και την αλκοόλη, και είναι ιδανικά για χρήση με τους μαρκαδόρους Copic.

Πάχη μύτης Copic Multiliner

Χρώμα Multiliner Coloured

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Στη συσκευασία περιέχονται 4 πενάκια Multiliner Classic με πάχη μύτης: 0.03, 0.05, 0.1 και 0.5. Όλα τα πενάκια της σειράς Copic Multiliner έχουν αίσθηση γραφής πένας ή κονδυλοφόρου και είναι ιδανικά για σχεδιασμό manga, εικονογράφηση και γραφή.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).