ΚΩΔΙΚΟΣ: 20076510

Copic Opaque White, 10ml

€15.00

Highlights & εφέ

Παχύρρευστο λευκό χρώμα με υψηλή αδιαφάνεια, ιδανικό για να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας και να προσθέσετε τελικές πινελιές στις δημιουργίες σας. Λειτουργεί τέλεια σε μόνιμα μελάνια και χρώματα νερού και δεν διαρρέει στο χρώμα της βάσης. Οι μαρκαδόροι Copic δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πάνω καθώς περιέχουν μελάνι με βάση χρωστική ουσία. Εφαρμόζεται καλύτερα με πινέλο.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Συσκευασία γυάλινο δοχείο με χωρητικότητα 6ml.

Εφαρμόστε το με πινέλο ή κονδυλοφόρο. Το ιξώδες μπορεί να αλλάξει εύκολα με την προσθήκη ελάχιστης ποσότητας απεσταγμένου νερού για διαφορετικό αποτελέσμα.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).