ΚΩΔΙΚΟΣ: 21075158

Copic Sketch 36 colors set

€284.50

Ένα ολοκληρωμένο σετ 36 μαρκαδόρων Copic Sketch το οποίο περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα με βασικά χρώματα και αποχρώσεις του γκρι που χρησιμοποιούνται για το σχέδιο και την εικονογράφηση κόμικ. Για πορτραίτα και εικονογράφηση συνίσταται η προσθήκη αποχρώσεων του δέρματος.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ξεκινήστε ή επεκτείνετε τη συλλογή σας με 36 επιμελημένους συνδυασμούς χρωμάτων, κατάλληλους για ανάμειξη και επίτευξη επαγγελματικού αποτελέσματος. Η ακρυλική θήκη διατηρεί τους μαρκαδόρους οργανωμένους και εμφανείς για εύκολη επιλογή ώστε να σχεδιάσετε εύκολα με τις τέλειες μίξεις και συνδυασμούς χρωμάτων.

Ο Copic Sketch είναι ο απόλυτα ευέλικτος μαρκαδόρος γραφιστικής και μπεστ σέλερ παγκοσμίως. Ο εμβληματικός οβάλ και διπλός σχεδιασμός του διαθέτει μια μύτη Super Brush και μια μεσαίου πάχους chisel μύτη που είναι ιδανική για εκφραστικές πινελιές, τόνους κτιρίων, χρώματα ανάμειξης, σκίαση, λεπτομέρειες και μεγάλη κάλυψη, δίχως να αφήνει γραμμές. Επαναγεμιζόμενος, με μύτες που αντικαθίστανται, αναμειγνύεται εξαιρετικά και κατασκευάζεται με τον υψηλότερο βαθμό τυποποίησης εξειδικευμένης αλκοόλης και με dye- based μελάνια.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).