ΚΩΔΙΚΟΣ: 21075962

Copic Sketch Vibrant Tones Trial Set

€47.50€33.25

To Copic Vibrant Tones Trial Set 6+1 είναι ιδανικό για την εξερεύνηση φυσικών διαβαθμίσεων και τεχνικών ανάμειξης χρωμάτων. Χρώματα γεμάτα ζωντάνια, επιλεγμένα από τις βασικές οικογένειες χρωμάτων της Copic, προσφέρουν πιο έντονο αποτέλεσμα με κάθε πέρασμα.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Οι μαρκαδόροι COPIC SKETCH είναι οι πιο δημοφιλείς μαρκαδόροι της COPIC. Κυκλοφορούν σε 358 αποχρώσεις. Έχουν 2 μύτες σχεδίασης, το πινέλο “Super Brush” και τη μεσαίου πλάτους μύτη “Medium Broad Nib”. Ξαναγεμίζουν με τα ανταλλακτικά μελάνια COPIC Ink. Έχουν ως βάση την αλκοόλη και όλα τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους. Είναι συμβατοί με το Copic Airbrush System.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).