ΚΩΔΙΚΟΣ: 118500100

Daler-Rowney Simply Oil Σετ 12 Σωληνάρια 12ml

€10.00

Το σετ Simply 12 χρωμάτων λαδιού της Daler Rowney είναι ένα τέλειο ξεκίνημα για καλλιτέχνες και χομπίστες. Διατίθενται σε σωληνάρια των 12ml. 

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Στο σετ περιλαμβάνονται τα εξής χρώματα: κίτρινο, κόκκινο, ματζέντα, μωβ, 3 αποχρώσεις μπλε, ανοικτό πράσινο, σκούρο πράσινο, 2 αποχρώσεις καφέ, μαύρο και λευκό. Έχουν υψηλή αντοχή στο φως (3*) και στεγνώνουν γρήγορα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατευθείαν ή να αραιωθούν για να δημιουργήσουν ημιδιαφανή στρώματα χρώματος. 

Κατασκευάζονται στην Αγγλία. 

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).