ΚΩΔΙΚΟΣ: NWP-F80 NOTEBOOK

LAMY Safari All Black ncode Σετ Ψηφιακό Στυλό & Σημειωματάριο

€169.00

Με το LAMY safari all black ncode, το αντίστοιχο ψηφιακό σημειωματάριο της LAMY και τις πολυάριθμες λειτουργίες της εφαρμογής Neo Studio, είναι εύκολο να γράψετε σε χαρτί και να ψηφιοποιήσετε ταυτόχρονα το χειρόγραφο υλικό σας ενώ στη συνέχεια μπορείτε να το επεξεργαστείτε όπως εσείς επιλέξετε. 

Το σετ συμπεριλαμβάνει το έξυπνο στυλό LAMY safari all black ncode, το καλώδιο φόρτισης USB και το ψηφιακό σημειωματάριο LAMY.

Διαθεσιμότητα:

Μη Διαθέσιμο

Ψηφιακή Γραφή

Το όργανο γραφής είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία κωδικοποίησης που αναπτύχθηκε από τη NeoLAB. Σε λειτουργία online, το όργανο γραφής συνδέεται μέσω Bluetooth με την εφαρμογή Neo Studio σε μια συσκευή. Όλα όσα καταγράφονται μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο και είναι ορατά σε αυτήν τη συσκευή. Σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, το όργανο γραφής δεν είναι συνδεδεμένο. Ωστόσο, κάθε λέξη, σκίτσο ή σχέδιο αποθηκεύεται στο ίδιο το στυλό, υπάρχει έτσι ένα ψηφιακό αντίγραφο όλων των σημειώσεων και των ιδεών σας.

ncode Sensor
Ο οπτικοηλεκτρονικός αισθητήρας διαβάζει το μοτίβο κωδικών που είναι τυπωμένο στο χαρτί του ψηφιακού σημειωματάριου LAMY και αναγνωρίζει το χειρόγραφο και τις σελίδες. Ο αισθητήρας κωδικών NeoLAB διαβάζει τους κωδικούς από την κενή επιφάνεια, ο επεξεργαστής (CPU) που περιέχεται στο έξυπνο στυλό εκτελεί τον σύνθετο μαθηματικό υπολογισμό για να εντοπίσει τη θέση του στυλό στη σελίδα.

LED Display
Όπως το παράθυρο προβολής του στυλό σαφάρι LAMY δείχνει πόσο μελάνι έχει απομείνει στο δοχείο, το LAMY all black ncode εμφανίζει την κατάσταση φόρτισής του.

Micro USB port
Το σύστημα γραφής Lamy και NeoLAB Convergence έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τον δικό σας τρόπο ζωής. Η πλήρης φόρτιση με χρήση καλωδίου Micro USB επιτρέπει 11 ώρες συνεχούς γραφής.


LAMY Ψηφιακό Σημειωματάριο

Το ψηφιακό χαρτί LAMY συνοδεύεται από την αποκλειστική τεχνολογία κωδικών της NeoLAB. Καθετί που σημειώνεται στη σελίδα αποθηκεύεται, δημιουργώντας ένα πλήρες ψηφιακό αντίγραφο του σημειωματάριου με όλες τις επιλογές που θα χρειαστείτε για να εργαστείτε σε αυτό το κείμενο μελλοντικά.

Codes on the surface

Κάθε σελίδα περιέχει ένα μικροσκοπικό μοτίβο, ελάχιστα ορατό με γυμνό μάτι. Αυτοί οι κωδικοί περιέχουν πληροφορίες μοναδικές για κάθε σελίδα, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του στυλό. Ο αισθητήρας κωδικών Neo LAB διαβάζει τους κωδικούς από την κενή επιφάνεια ενώ ο επεξεργαστής (CPU) που περιέχεται στο έξυπνο στυλό εκτελεί τον πολύπλοκο μαθηματικό υπολογισμό για να εντοπίσει τη θέση του στυλό στη σελίδα.

Paper Controller

Με τον εύχρηστο ελεγκτή χαρτιού το πλάτος γραμμής ή το χρώμα μπορεί να επιλεγεί εύκολα και άμεσα για την ψηφιακά αποθηκευμένη έκδοση γραφής ή σκίτσων. Η ιδανική λύση για να παραμείνετε σε δημιουργικό οίστρο χωρίς να χρειάζεται να βάλετε το στυλό κάτω.

Usual comfort

Μέγεθος 145 x 210 mm, 192 σελίδες χαρτιού 80 γραμμαρίων, αδιάβροχο, χωρίς οξέα, με δέσιμο ραμμένο με κλωστή, σε χρώμα ιβουάρ με διακριτικές γκρι κουκκίδες. Με 8 αποσπώμενες σελίδες, 2 υφασμάτινους σελιδοδείκτες, μια εσωτερική τσέπη και ελαστικό ιμάντα ασφαλείας.

Συνδέοντας το αναλογικό με το ψηφιακό

Η NeoLAB είναι ένας διεθνής ηγέτης στην τεχνολογία για όργανα γραφής που μπορούν να γράφουν σε χαρτί και να αποθηκεύουν ψηφιακά. Η κορεατική εταιρεία προσφέρει, επίσης, μια σειρά από ποικίλες υπηρεσίες που επεκτείνουν τις εφαρμογές προϊόντων της. Η βασική τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της ιατρικής, της κατασκευής, των οικονομικών και της εφοδιαστικής, για να κάνει τη γραφή αξιόλογη και το χαρτί πιο έξυπνα χρησιμοποιήσιμο.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).