ΚΩΔΙΚΟΣ: 369716

LEUCHTTURM1917 Bullet Journal Stealth Collector's Σετ Σημειωματάριο, Στυλό & Pen Loop

€69.00€60.00

Το σετ Stealth Collector της Leuchtturm1917 είναι μία ειδική έκδοση σε μαύρο χρώμα που θα ταιριάξει σε όλους όσους έχουν πάθος για τη γραφή.

Το σημειωματάριο, με δερμάτινο εξώφυλλο και ποιοτικό χαρτί chamois 120g με πρακτική διάταξη σελίδων, είναι σχεδιασμένο ειδικά για τους σκοπούς του bullet journaling. Το στυλό διαρκείας, που περιλαμβάνεται στο σετ, έχει μαύρη ματ όψη με γυαλιστερό λογότυπο και διαθέτει περιστροφικό μηχανισμό για εύκολο άνοιγμα. Μεταφέρετε το στυλό σας πάντα μαζί με το σημειωματάριό σας, χάρη στην θηλιά που περιλαμβάνεται στο σετ. Το pen loop αποτελεί μία μοναδική πινελιά ανάμεσα στο σημειωματάριο και το στυλό.

Το ιδανικό σετ για κάθε λάτρη του Bullet Journaling, σε υπέροχη συσκευασία δώρου.

Διαστάσεις

Χρώματα

Γραμμογράφηση

Κουκκίδες

Βάρος Χαρτιού

120 gsm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το σετ περιλαμβάνει:

1. Ένα μαύρο σημειωματάριο με υφή δέρματος

2. Ένα μαύρο ματ στυλό της σειράς Drehgriffel

3. Ένα pen loop

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).