ΚΩΔΙΚΟΣ: 369097

LEUCHTTURM1917 Finish Journal Fox Red Σημειωματάριο Επίτευξης Στόχων Α5

€31.50

Εάν έχετε θέσει κάποιους στόχους στη ζωή σας και δεν ξέρετε πώς να τους πετύχετε, είστε στο κατάλληλο μέρος!

Η επίτευξη στόχων προσφέρει μοναδικά συναισθήματα και η Leuchtturm1917 μεριμνά ώστε να πετύχετε ότι ονειρεύεστε.

Το Finish Journal σχεδιάστηκε από τον συγγραφέα Jon Acuff για να σας βοηθήσει στον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και την επίτευξη των στόχων σας. Συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός βιβλίου εργασιών και ενός σημειωματάριου, καθοδηγώντας σας να ορίσετε συγκεκριμένα επιθυμητά αποτελέσματα που θα εμπνεύσουν.

Διαστάσεις

Χρώματα

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

220 σελίδες

Γραμμογράφηση

Ασκήσεις Αυτοβελτίωσης

Τύπος

Βιβλιοδετημένο

Βάρος Χαρτιού

100 gsm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Είτε θέλετε να γράψετε ένα βιβλίο, είτε να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση, είτε ακόμη να τρέξετε έναν μαραθώνιο, το Finish Journal θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, ακολουθώντας τους 4 παράγοντες που περιλαμβάνει ο κάθε στόχος:

Αποτελέσματα: Επιλέξτε προσωπικά σχεδιασμένα, συγκεκριμένα αποτελέσματα που θα εμπνεύσουν
Πράξεις:
Χωρίστε τους μεγάλους στόχους σε μικρά βήματα και παρακολουθήστε την πρόοδό σας
Χρόνος:
Οργανώστε τέλεια τον χρόνο σας
Κίνητρο:
Χτίστε ένα απλό portfolio

Ένα σημειωματάριο με σκληρό, κόκκινο εξώφυλλο και 220 αριθμημένες σελίδες, που θα αποτελέσει το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για εσάς τους ίδιους.

Ο Jon Acuff είναι ο bestselling συγγραφέας 9 βιβλίων στην New York Times συμπεριλαμβανομένου του νούμερο 1 "Finish, Give yourself the Gift of Done" Journal στη Wall Street. Όταν δεν γράφει, βοηθάει επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους, ως ένας από τους Top 100 INC’s Leadership Speakers.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).