ΚΩΔΙΚΟΣ: 370802

LEUCHTTURM1917 Μηνιαίο Planner/Notebook 2025 B6+ με Μαλακό Εξώφυλλο Black

€24.00

Ολοκληρώστε τους μηνιαίους στόχους σας!

Το μηνιαίο ημερολόγιο - σημειωματάριο Black της Leuchtturm1917 είναι προσαρμοσμένο στον μοντέρνο και γρήγορο τρόπο ζωής! Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός συνοπτικού ημερολογίου, με αυτά ενός πλήρους σημειωματάριου.

Στο ημερολόγιο θα βρείτε μία διπλή σελίδα αφιερωμένη σε κάθε μήνα (16 μήνες), 136 σελίδες σημειωματάριου με κουκκίδες, ένα project plan, τις σεληνιακές φάσεις και τις παγκόσμιες γιορτές, ενώ μπορείτε να συμπληρώσετε τους πίνακες με την επισκόπηση 3 ετών για να βλέπετε την πρόοδό σας. Στις πρώτες σελίδες υπάρχει ένας κενός πίνακας περιεχομένων για να τον συμπληρώσετε όπως εσείς θέλετε.

Χρώματα

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Μαλακό Εξώφυλλο

Γραμμογράφηση

Κουκκίδες

Τύπος

Βιβλιοδετημένο

Βάρος Χαρτιού

80 gsm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Μαλακό εξώφυλλο

Πίνακας περιεχομένων

Ελαστικός ιμάντας κλεισίματος

2 σελιδοδείκτες

Ενσωματωμένη θήκη για κάρτες και έγγραφα

Αποσπώμενα φύλλα σημειώσεων

1 Νοεμβρίου 2024 - 28 Φεβρουαρίου 2026

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).