ΚΩΔΙΚΟΣ: COS-006-227

Molotow™ ONE4ALL Ακρυλικός Μαρκαδόρος - 006 Zinc Yellow 4mm

€4.70

Ανεξίτηλος ακρυλικός μαρκαδόρος υψηλής καλυπτικότητας, κατάλληλος για χαρτί, χαρτόνι, καμβά, τσιμέντο, ξύλο, πέτρα, πλαστικό, κεραμικό, μέταλλο και γυαλί.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Οι μαρκαδόροι της σειράς ONΕ4ALL μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, με μεγαλύτερη απόδοση σε λείες και μη απορροφητικές επιφάνειες. Διαθέτουν υψηλή πυκνότητα χρωστικής, παρέχοντας μεγάλη καλυπτικότητα και ένταση χρώματος. Το σύστημα Flowmaster της βαλβίδας προσφέρει ομαλή και ακριβής ροή μελανιού που στεγνώνει γρήγορα και έχει υψηλή φωτοσταθερότητα (ανθεκτικότητα στο φως) και αντοχή στο χρόνο χωρίς να αλλοιώνονται τα χρώματα. Αποτέλεσμα ανεξίτηλο και ημι-γυαλιστερό.

Δείτε το PDF: Molotow™ ONE4ALL Acrylic User Guide.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μη τοξικό
  • Συμβατό με σπρέι και μαρκαδόρους MOLOTOW™
  • Πάχος μύτης : 4mm

Εφαρμογή : Ανακινήστε έντονα τον ακρυλικό μαρκαδόρο Molotow - με το καπάκι κλειστό - για 1 έως 2 λεπτά πριν από κάθε χρήση. Πιέστε προσεκτικά την άκρη του μαρκαδόρου στο χαρτί αρκετές φορές έως ότου εμφανιστεί το χρώμα στη μύτη.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).