ΚΩΔΙΚΟΣ: Y30-80401-49

OHUHU Honolulu Alcohol Art Markers Σετ Μαρκαδόρων 48 Mid-tone χρωμάτων Brush & Chisel

€49.90

Διπλή Μύτη, διπλή διασκέδαση!

Το σετ διατίθεται σε υπέροχη θήκη και περιλαμβάνει 49 μαρκαδόρους (48 Mid-tone χρώματα και 1 άχρωμο BLENDER) με διπλή μύτη Brush & Chisel που έχουν ως βάση την αλκοόλη.

Είναι κατάλληλοι για εικονογράφηση και σχέδιο. Ιδανικό για παιδιά και ενήλικες.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας!

48 μοναδικά ζωντανά χρώματα και 1 άχρωμος μαρκαδόρος Blender για να διευρύνετε τους καλλιτεχνικούς σας ορίζοντες με τη σειρά μαρκαδόρων Honolulu Alcohol Art Markers με διπλή μύτη!

Επιλέξτε την κατάλληλη μύτη του μαρκαδόρου για καμπύλες, καλλιγραφικά εφέ ή χρωματισμό μεγάλων επιφανειών. Ξεχάστε τον ανομοιόμορφο χρωματισμό! Το μελάνι υψηλής ποιότητας αναμειγνύεται άψογα για να επιτύχει όμορφα χρωματικά εφέ, ακόμη και για αρχάριους. Επιπλέον, χάρη στην κατασκευή των μαρκαδόρων με βάση την αλκοόλη, στεγνώνουν άμεσα και σας απαλλάσσουν από τις ανεπιθύμητες μουτζούρες, ενώ σας διαβεβαιώνουν ότι το έργο τέχνης σας δεν θα ξεθωριάσει με τον καιρό.

Σημείωση: Για καλύτερο αποτέλεσμα ανάμιξης των χρωμάτων (blending) επιλέξτε τα sketchbook της εταιρείας Ohuhu στη διάσταση που σας ταιριάζει.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).