ΚΩΔΙΚΟΣ: 25001

Transotype Bleedproof Marker Pad A4

€7.00

Μπλοκ σκίτσου σε διάσταση Α4, ειδικά σχεδιασμένο για τους μαρκαδόρους Copic και για άλλους μαρκαδόρους που έχουν ως βάση την αλκοόλη.

Διαστάσεις

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το μπλοκ σχεδίου Marker Pad έχει σχεδιαστεί από την γερμανική εταιρεία Transotype. Έχει διάσταση Α4 και περιέχει 52 φύλλα (με το εξώφυλλο) από ολόλευκο χαρτί και ποιοτικά προσφέρει τη βέλτιστη ανάμιξη των χρωμάτων των μαρκαδόρων Copic. Χάρη στην ειδική επίστρωση στο πίσω μέρος του χαρτιού, η οποία είναι απορροφητική (bleedproof), προστατεύει και δεν επιτρέπει το μελάνι να διαπεράσει στο επόμενο φύλλο, ακόμα και μετά από επανειλημμένες εφαρμογές. Δεν έχει υποστεί λεύκανση με χλώριο.

Βάρος χαρτιού: 70 g / m².

Διατίθεται σε A4, A3 + Α2.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).