ΚΩΔΙΚΟΣ: 25410

Transotype Synthetic Paper A4

€19.00

Ιδανικό για αφηρημένα έργα τέχνης/ρευστής τέχνης με:
- τα μελάνια αλκοόλης COPIC INK  (π.χ. για τεχνική εμφύσησης καλαμιού)
- υγρό blender/ενεργοποιητής μελάνης
- ακρυλικά χρώματα, ακουαρέλες & αποτύπωση.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Συνθετικό χαρτί από καθαρό πλαστικό (100 % ανακυκλώσιμο). Με εξαιρετικά μαλακή ματ επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές. Με εξαιρετικές ιδιότητες εκτύπωσης και μέγιστη λαμπρότητα χρώματος. Οι χρωστικές ουσίες διατηρούν την αρχική τους διαύγεια και φωτεινότητα. Το συνθετικό χαρτί έχει υψηλή αδιαφάνεια και υψηλό βαθμό ακαμψίας. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, έχει αντοχή στο σκίσιμο και στην τσάκιση. Είναι αδιάβροχο και μπορεί να καθαριστεί. Απομακρύνονται εύκολα ακόμη και χημικά και έλαια. Το συνθετικό χαρτί που στεγνώνει γρήγορα και είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, δίνει στα έργα τέχνης σας πολύ μεγαλύτερη λάμψη. Μια πραγματική καινοτομία στον τομέα της τέχνης. Βάρος χαρτιού 158 g/m².

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).