ΚΩΔΙΚΟΣ: 370706

LEUCHTTURM1917 Μηνιαίο Planner/Notebook 2025 B5 με Μαλακό Εξώφυλλο Black

€31.00

Ολοκληρώστε τους μηνιαίους στόχους σας!

Το μηνιαίο ημερολόγιο - σημειωματάριο Black της Leuchtturm1917 είναι προσαρμοσμένο στον μοντέρνο και γρήγορο τρόπο ζωής! Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός κενού, συνοπτικού ημερολογίου με αυτά ενός πλήρους σημειωματάριου.

Στο ημερολόγιο θα βρείτε μία διπλή σελίδα αφιερωμένη σε κάθε μήνα (16 μήνες), 136 σελίδες σημειωματάριου με κουκκίδες, ένα project plan, τις σεληνιακές φάσεις και τις παγκόσμιες γιορτές, ενώ μπορείτε να συμπληρώσετε τους πίνακες με την επισκόπηση 3 ετών για να βλέπετε την πρόοδό σας. Στις πρώτες σελίδες υπάρχει ένας κενός πίνακας περιεχομένων για να τον συμπληρώσετε όπως εσείς θέλετε.

Χρώματα

Διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Μαλακό Εξώφυλλο

Τύπος

Βιβλιοδετημένο

Βάρος Χαρτιού

80 gsm

Αριθμός σελίδων ή φύλλων

136 σελίδες

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Νοέμβριος 2024 - Φεβρουάριος 28, 2026

Πλήρης απεικόνιση κάθε μήνα σε κάθε δισέλιδο

Πλαίσια επισκόπησης 3 ετών

Μαλακό εξώφυλλο

Ελαστικός ιμάντας κλεισίματος

2 σελιδοδείκτες

Ενσωματωμένη θήκη για κάρτες και έγγραφα

Αποσπώμενα φύλλα σημειώσεων

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).