ΚΩΔΙΚΟΣ: Y30-80600-28

OHUHU Fineliner Σετ 8 Μαύρα Πενάκια Σχεδίου

€12.90

Ξεκλειδώστε τις αμέτρητες δυνατότητες των 8 μαρκαδόρων σχεδίασης της Ohuhu για την καλύτερη εμπειρία σχεδίασης!

Επιλέξτε ανάμεσα στα μεγέθη μύτης 0.2mm, 0.25mm, 0.3mm, 0.35mm, 0.45mm, 0.5mm, 1m και B—Brushes και τα σχέδιά σας δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο!

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η ποιότητα των έργων σας θα εκτοξευτεί με το υψηλής ποιότητας μαύρο μελάνι που δεν διαπερνά το χαρτί και δεν προκαλεί μουτζούρες ή κηλίδες. Είναι ανθεκτικό στον ήλιο και αδιάβροχο εξασφαλίζοντας την αντοχή των έργων σας στο χρόνο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με μαρκαδόρους απλούς ή νερού και ξυλομπογιές για να δημιουργήσετε περιγράμματα, σκίτσα, ή ακόμη και να κρατήσετε σημειώσεις και να διακοσμήσετε το bullet journal σας.

Τα πενάκια σχεδίου σάς υπόσχονται σταθερή γραφή και ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Εκτός από την άνεση στο κράτημα και την ομαλή γραφή που προσφέρουν, το πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε είδος χαρτιού.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).